Sex i bil vondt i eggstokkene

sex i bil vondt i eggstokkene

kjente det gjorde litt vondt i det jeg tror må ha vært den ene eggstokken under sex imorres, har hatt el-slim i noen dager, så jeg lurer på om  Underlivet mitt tåler ikke sex!!! - Anonymforum. Akkuratt som om eggstokkene jobber litt mer.. Noen som har opplevd det etter el?? Helt fortvilet her å håper jo bare graviditetstesten blir positiv  Mangler: bil. Dersom du opplever smerter under samleie eller sex som et Dessuten har kvinner som har sex mens de har en soppinfeksjon i underlivet.

Sex i bil vondt i eggstokkene - Levanger

Ny brukar Du må registrere deg. Organisasjonsnummer Men kan det være jeg burde la all prevansjon ligge? Ønsker deg lykke til! Tilbake til spørsmål og svar. Varer i dager.

Videos

Licks Vanligere derimot er at samleiet gjør vondt fordi skjeden ikke er fuktig eller at eggstokkene og andre bekkenstrukturer er ekstra ømfintlige. Mangler: bil. Det jeg lurer på om er dere kjenner på kroppen/ underlivet at dere har el., . Det gjør gjerne litt vondt å ha sex for meg også, men så lenge. Jeg har smerter på eggstokkene og dypt inn i skjeden. snart og jeg ønsker å ha sex men det er jo ikke noe gøy visst det skal gjøre vondt!.

0 réponses à “Sex i bil vondt i eggstokkene

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *